söndag 4 mars 2018

Länkkärlek - vecka 9

En typ av inlägg jag tänker kan vara kul för alla som läser det - för vem älskar inte lite länkar från den gångna veckan? Lite blandat med nyheter (både gamla och nya), blogginlägg, videos, artiklar och mycket mer. Självklart handlar alla länkar på något sätt om böcker, eller är på annat vis väldigt viktiga!

Några efterlängtade böcker har nu fått omslag! Först ut är David Levithans Someday, den tredje boken i serien Every Day, som handlar om A/En som vaknar upp i en ny kropp varje dag och blir kär i Rhiannon. Someday kommer ut den 2 oktober senare i år. Omslaget ser ni här nedan:



En till bok som ska komma ut i år samt den första boken i samma serie har fått omslag. Det är Vicious och Vengeful av V.E/Victoria Schwab. Rätt så coola omslag faktiskt! Vengeful kommer ut den 25 september.



Jag älskar TED-Ed-videorna på youtube! Massvis med information på några få minuter och otroligt bra gjorda. Som den litteraturvetare in process som jag är botaniserar jag just nu en hel del bland deras litteraturrelaterade videor och hittade då denna om Charles Dickens som var intressant.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar