fredag 9 juni 2017

Sommarläsning TBR (43 böcker!!)

Som jag skrev i detta inlägg förra månaden har jag för sommaren ha ett tema för min läsning, vilket är contemporary-böcker. Alla böckerna jag har planerat att läsa är från mina egna hyllor, så förhoppningsvis om jag håller bokköpandet ganska lågt de kommande månaderna kan jag få ner min TBR-lista en hel del. ^^

De flesta av de böcker jag har valt ut utspelar sig i nutid, men det är några som är satta i en historisk miljö. Då kan en argumentera att de är historiska böcker (och inte contemporary) men jag tänker att eftersom de inte innehåller några fantasy- eller scifi-inslag så räknas dem för mig som contemporary.
   Jag är dock lite skräckslagen inför den här högen. Hade inte riktigt räknat med att det var så många i min bokhylla. Men samtidigt, speciellt efter att jag hade plockat ihop alla irl, fick jag världens största läslust. Det är lite som att efter ha läst varje boks synopsis så skrek den åt mig "läs mig! läs mig! läs mig nu!". Det är kanske en ska göra när en har lässvacka - omge sig av med alla sina olästa böcker och bara umgås med dem. Låter mysigt iaf.

Här under har ni böckerna i all sin härlighet, jag kommer dock inte skriva någon lista under med alla titlar och författare. För att få en större bild klicka bara på bilden eller om ni vill ha en lista kolla in min goodreads hylla.

IMG_2914

IMG_2915

IMG_2913

2 kommentarer:

  1. Wow, det där ser ut som en härlig hög!

    SvaraRadera
  2. Hade också tänkt läsa Sedan du försvann och Allt och lite till! :)

    SvaraRadera