söndag 24 mars 2013

Stacking the Shelves [26] Billigt & Gratis är Livet!


Börjat hos Tynga's Reviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!

Jag vet att jag har nämnt tidigare i veckan att jag skulle göra en bookhaul-video, men jag hade tyvärr inte tillräckligt mycket tid idag. Så det får duga med vanliga bilder!



The Calling (Darkness Rising #2) av Kelley Armstrong
Har sneglat på den här varje gång jag gick in på SF-bokhandeln i Gamla Stan de senaste veckorna, och när det var halva reapriset så slog jag till! Visseligen är det andra boken i spin-off serien till Darkness Power Trilogy, och jag har bara läst första boken i den serien men ändå! Den var billig och jag älskar omslaget, dessutom är den inbunden!

Berättelser från Engelsfors (Engelsforstrilogin #2.5) av Mats Strandberg & Sara Bergman Elfgren, ritad av Kim W. Andersson, Karl Johnsson, Lina Neidestam
Mitt signerade exemplar som jag köpte på SF-bokhandeln den här veckan, älskar illustrationerna men det kommer dröja ett tag innan jag börjar läsa den, måste läsa Eld först!

Magin (Yelena Zaltana #2) av Maria V. Snyder
Jag gillade första boken, Giftet, väldigt mycket, och när jag såg att andra boken i serien hade kommit ut skaffade jag den fortare än ögat!



Beautiful Chaos & Beautiful Redemption (Caster Chronicles #3-4) av Kami Garcia & Margaret Stohl
De två sista böckerna i Caster Chronicles som jag gillar väldigt mycket. Ganska skönt också att kunna avsluta den här serien rätt så fort!



Om Jag Kunde Drömma seriealbum, del 1-2 av Stephenie Meyer & Young Kim
Återigen lite seriealbum, och denna gång är det lite mer Twilight-inspirerat. Bara genom omslagen så älskar jag tecknarstilen, får se hur själva handlingen spelar ut sig. Var ett tag sedan jag läste bokens ens, får se vad jag tycker om den nu. 



Gåtornas Palats, I Cirkeln Mitt, Änlgar och Demoner, Den Förlorade Symbolen av Dan Brown
Precis när jag har köpt Den Förlorade Symbolen som paperback (vad heter det på svenska?) så FÅR jag boken inbunden!!! Så himla irriterande, men jag är ändå glad över att jag har den i ett bättre format!
Fick alla dessa skönheter från en vän som inte längre ville ha dem! Wohoo, gratis böcker! "smiley"

Har ni skaffat några bra böcker den här veckan?

2 kommentarer:

  1. Jag ser fram emot att läsa "Berättelser från Engelsfors" som vi i bokcirkeln ska göra nu i april, men det blir att läsa "Eld" först även för mig.
    Jag har "Om jag kunde drömma-seriealbumet", fantastiskt ritat, men dock mer som ett komplement till serien :)

    SvaraRadera
  2. Åh har Magin kommit ut? det visst jag inte! Den första delen Giftet är påväg hem till mig nu, då behöver jag inte vänta på uppföljaren så länge :) Du måste säga till om Twilight albumen är något att ha, är väldigt sugen på att beställa dem!

    SvaraRadera