söndag 25 november 2012

Saker på G!

Som några kanske redan har sett, så har jag nämnt att jag ska göra förändringar lite här och där i olika inlägg. Jag har redan börjat göra om recensionsinläggen - lagt till ett nytt betygssystem samt en ny början med titel, författare osv. Men jag har stora drömmar för min blogg! Tyvärr måste dessa drömmar vänta ett tag beroende på allt annat som händer i mitt liv. Trots min önskan om att kunna läsa hela tiden, så måste andra saker gå före ibland. 
Men jag har ändå fått ihop en del om bloggens framtid, både för nästa månad och för nästa år. 

  • Jag funderar på att börja göra bokvideos till nästa år. Eftersom jag först måste skaffa en kamera att filma med, så står det ganska stilla på den fronten, men jag tror att jag kommer att göra en video för varje Stacking the Shelves. Skulle inte det vara kul? Blir också lite mer roligare än att bara visa bilder på böckerna hela tiden.
  • En ny layout är planerad. Det är en vän till mig som ska hjälpa mig göra den eftersom hon är så snäll, dessutom är hon jätteduktig på allt som har med att teckna och måla, både för hand och på dator. 
  • Till nästa år ska jag starta en grupp på Facebook, samt konton på Twitter och YouTube. Och när jag ändå håller på kanske jag ska köra på Instagram också? :P
  • Fick en idé på ett projekt, dock tänker jag inte berätta några större detaljer just nu eftersom jag fortfarande funderar på det. Men jag kan avslöja om att det kommer vara väldigt beroende av andra, samt att det kommer starta först till 2013. Så snälla, stå ut med mig!  
  • Har äntligen hittat en till författare som för kategorin Författares Extra! Kommer att göra ett sådant inlägg någon gång i December.
  • Jag vet att jag ligger efter med massor av recensioner, har knappt hunnit med alla de böcker jag har läst nu i November, så jag kommer nog ta en paus från läsandet ett tag nästa månad bara för att skriva dem. Eftersom mitt mål är att skriva om alla böcker jag kommer/har läst i år, så får jag skynda mig lite.

Då var den listan klar! Jag tror iallafall inte att jag glömde någonting... men nu ska jag läsa! 
See You!

2 kommentarer:

  1. Mycket kul att se fram emot där! ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, det är bara att vänta och se om det blir bra! :D

      Radera