söndag 7 oktober 2012

Stacking the Shelves [2]

Börjat hos Tyngasreviews så handlar Stacking the Shelves allt om att dela med sig av de böcker som man har fått, lånat från biblioteket eller någon vän, köpt i en butik eller online, recensionsexemplar eller kanske visa upp någon e-bok som man råkat ut för under veckan som gått!



Hungerspelen av Suzanne Collins är väl en bok som typ alla har läst, utan jag då. Men nu har jag fått tag på den som e-bok så jag ska försöka läsa när jag väl får tid från alla andra böcker. Hoppas att den är bra!
Allt Igenom Död av Charlaine Harris och Glashuset av Rachel Caine är båda från bokförlaget Fenix, och jag köpte dessa för 1-för-2 specialpris när jag var och handlade tidigare i veckan. 


 Sista delen i Paranormalcy-trilogin Endlessly av Kiersten White äntligen hemma nu!
Var väldigt länge sedan jag läste en bok av en svensk författare, så jag lånad dessa två e-böcker. Udda Verkligenhet och Särskild av Nene Ormes. Serien har fått väldigt fina recensioner så jag hoppas att de lever upp till förväntningarna!



 Sen fick jag också hem min beställning nu i fredags! 
Bland dem var det Twice Bitten och Hard Bitten av Chloe Neill som är fortsättningar i serien Chicagoland Vampires. En väldigt bra serie som jag nyss har börjat läsa.
Sedan har jag äntligen hela serien av the Iron Fey hemma! Nu ska man bara köpa hem The Lost Prince som kommer ut om några veckor!! Det känns som om oktober kommer att bli en väldigt bra månad.



Blev också en tur till biblioteket nu i slutet av veckan, och trots alla böcker jag redan har fick några till följa med hem. Helena av Josephine Angelini och Den Röda Handsken av Holly Black är två böcker som har stått på min att-läsa-lista ett tag nu! Dessutom hittade jag Pale Demon av Kim Harrison som jag aldrig har hört talas om förut - ska bli spännande att läsa.


Och sedan sist men inte minst Obsidian av Jennifer L. Armentrout som jag har velat läsa jättelänge! Stockholms bibliotek köpte in den speciellt för mig (efter att jag påpekade att de bara hade andra boken i serien, så jag hade första sving på den här :)!  


Det var många böcker under en vecka! Puh, kan äntligen andas ut och läsa alla man har hemma... vilket kommer att ta ett tag - har över 20 böcker att läsa ut nu. Kan ingen uppfinna en tidmaskin så att jag kan läsa ut alla utan att förlora tid på det?

Recensioner som ska komma upp nästa vecka:
The Unnaturalists av Tiffany Trent
Supernaturally av Kiersten White

2 kommentarer: